FAQ

Klik op de ‘a’ voor de vraag om het antwoord te ontdekken.

Heb je nog een andere vraag? Contacteer ons dan gerust.

 

Horeca België

Horeca België helpt de Belgische horeca door hen enerzijds een gratis vitrine te bieden naar de consumenten toe, en anderzijds door hen via een online horeca beurs in contact te brengen met exclusieve horecaleveranciers.

Horeca België is opgesplitst in twee platformen: gasto.eu en horeca-belgie.pro.

Load More


Bedrijfspagina

Het aanmaken van een gratis pagina voor je horecazaak op deze website begint met het aanmaken van een account. In verschillende stappen kan je dan heel gemakkelijk al je bedrijfsinformatie inclusief contactgegevens, link naar je website en sociale kanalen, logo en foto’s toevoegen. Noteer ergens veilig je logingegevens zodoende je straks aan de slag kan met je pagina om die aan te passen. Of om berichten in de rolkrant, deals of vacatures te plaatsen. Als je pagina door Horeca België is aanvaard, kan je dankzij de unieke domeinnaam heel gemakkelijk jouw pagina als een mini-website delen met je klanten en/of op de sociale mediakanalen.

Je pagina steeds up to date houden is belangrijk. Verandert je telefoonnummer, e-mailadres en/of de openingsuren? Vergeet dan niet die gegevens ook aan te passen op jouw pagina. Het zou wel jammer zijn dat jouw bedrijf tijdelijk gepromoot wordt door Horeca België, en dat je door die vergetelheid potentiële klanten misloopt. Je pagina aanpassen is eenvoudig. Meld je aan met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord die je hebt gebruikt bij het aanmaken van jouw account.

Ja, een pagina op de website is en blijft echt gratis. Enkel extra diensten zoals het (laten) plaatsen van berichten in de rolkrant, deals en vacatures, alsook het adverteren op de site is betalend. Maar om u op weg te helpen, ontvangt 75 Jiggers bij het aanmaken van een account en een pagina.

Reviews zijn belangrijk opdat potentiële klanten een objectief idee zouden kunnen vormen van jouw horecazaak. Negatieve reviews zijn meestal geschreven in een slechte bui van de klant. Soms waren niet alle elementen verzameld om een objectief beeld te vormen van jouw zaak of producten. Een negatief review kan dan ook schadelijk zijn voor jouw horecazaak. Daarom kan je bij Horeca België ervoor kiezen om de optie ‘reviews’ op je pagina aan of uit te zetten.

Ja, je kan op ieder moment ervoor kiezen om de pagina van jouw horecazaak te verwijderen van de website. Je kan dat zelf doen. Maar je kan ook een verzoek richten aan info@gasto.eu met je contactgegevens opdat wij dat voor je doen. Om veiligheidsredenen gaan we eerst wel persoonlijk contact met je zoeken alvorens de pagina te verwijderen.

Ja, Horeca België kan jouw pagina weigeren te publiceren op de website of verwijderen indien de aangeboden
producten en/of diensten in strijd zijn met de Belgische wet. Bedrijven die herhaaldelijk en met opzet
berichten in de rolkrant, deals en vacatures verspreiden die strijdig zijn met de collegiale sfeer die
Horeca België uitstraalt, worden zonder verwittiging verwijderd.

Load More


Jiggers

Bij het aanmaken van jouw account en pagina ontvang je 75 Jiggers. Jiggers zijn een soort complementaire munt van Horeca België. Je kan ermee je diensten zoals het plaatsen van berichten in de rolkrant, deals en vacatures aankopen. De naam is afgeleid van het maatbekertje dat gebruikt wordt door de barman. Een maatstaf in het plezier! Eén Jigger heeft de waarde van 10 Eurocent. Je kan als horeca-uitbater Jiggers winnen door deel te nemen aan acties van Horeca België, Jiggers ontvangen als een geschenkbon, of Jiggers verdienen bij het plaatsen van een review op horeca-belgie.pro. Maar Jiggers kan je ook kopen om de pagina van jouw horecazaak extra te promoten.

Met de Jiggers kan je berichten in de rolkrant, deals en vacatures (laten) plaatsen. Je kan ook Jiggers delen met collega’s die hier ook een account en pagina hebben.

Ja, extra Jiggers kan je kopen. Dat kan in de webwinkel per schijf van 50 Jiggers. Een schijf van 50 Jiggers kost EUR 5. Maar je kan ook Jiggers winnen door deel te nemen aan acties van Horeca België, of Jiggers ontvangen als een geschenkbon van een collega of een leverancier, of Jiggers verdienen bij het plaatsen van een review op de pagina van een leverancier op horeca-belgie.pro.

Load More


Load More


Load More


Rolkrant

Een bericht in de rolkrant plaatsen is heel eenvoudig. Meld je aan met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord. Ga naar de pagina van jouw horecazaak. Via de tijdlijn kan je een bericht creëren met tekst, één of meerdere foto’s en/of een leuke video.

Dankzij de unieke domeinnaam kan je gemakkelijk het bericht delen op uw of onze sociale mediakanalen. Een bericht zelf plaatsen in de rolkrant kost 1 Jigger. Je kan zoveel berichten plaatsen als je wil, met een maximum van 3 per dag. Lukt het je niet om zelf een bericht te plaatsen, dan kan je dat laten doen door onze dienst.

Als het je niet lukt om zelf een bericht in de rolkrant te plaatsen, dan kunnen wij dat voor je doen. We gieten jouw tekst en foto’s die je stuurt naar yasmine@gasto.eu in een bericht en linken die aan jouw pagina. Indien gewenst, wordt de tekst nagelezen en/of hertaald. Het bericht wordt gedeeld in de rolkrant en op onze sociale mediakanalen op de datum die je wenst. Het laten plaatsen van een bericht in de rolkrant kost 250 Jiggers. Je kan zoveel berichten laten plaatsen als je wil, met een maximum van 3 per dag.

Load More


Load More


Load More


Load More

Load More