Bierpunt Tongeren – bij Rudi & Patricia - Biercafé 150+ verschillende bieren.

Café · Restaurant

Fietscafé, typisch gemoedelijk dorpscafé en bistro voor lunch, diner en heerlijke pannenkoeken, wafels en ijscoupes.

Zoekt u een tof Café meer lezen

Di

13:00 - 23:00

Woe

13:00 - 23:00

Vrij

13:00 - 23:00

Zat

13:00 - 23:00

Zon

10:00 - 23:00

Fietscafé, typisch gemoedelijk dorpscafé en bistro voor lunch, diner en heerlijke pannenkoeken, wafels en ijscoupes.

Zoekt u een tof Café & Bistro in Tongeren? Kom dan zeker eens langs bij Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia. Een passie voor horeca en een gezonde dosis ondernemers- en organisatiezin. Meer was er voor uitbaters Rudi Schepers, Patricia Morias, Desirée en Matt niet nodig om in 2018 met dit café en bistro te starten. Terwijl chef-kok Matt Paine en zijn keukenteam achter het fornuis de heerlijkste gerechten tovert, staan Rudi en Patricia met hun zaalteam dagelijks klaar om de klanten op hun wenken te bedienen.

RUIM EN ZONNIG TERRAS

Bierpunt Tongeren is een ruime zaak met plaats voor 100 personen, waarvan 66 plaatsen in het café en de bistro en 34 plaatsen op het deels overdekte terras. Hier is het bij mooi weer heerlijk tafelen of proeven van een speciaal biertje. Deze taverne in Tongeren is rustig gelegen en vlot bereikbaar. Midden in de natuur kan u er genieten van lekker eten en drinken. In de buurt is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Bekijk zeker onze uitgebreide drank- en menukaart met diverse suggesties en kom mee genieten van tal van leuke evenementen.

FAVORIETE HALTE VOOR WANDELAARS EN FIETSERS

Bierpunt Tongeren is ook een wandel- en fietscafé. Gelegen aan de druk bezochte wandel- en fietsroute tussen de knooppunten 128 en 139 is dit de ideale halte voor fietsers en wandelaars. Er is een veilige fietsenstalling en een fietsreparatie-set ter beschiking. Binnenkort komt er ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Rudi en Patricia hebben nog grootse plannen. Volgend jaar wordt het terras uitgebreid en komt er een speeltuin en een omheinde hondenspeelweide, uniek in de streek. Er is ook WIFI en lees- en kleurboeken voor de kids.

TEVREDEN KLANTEN

Bierpunt Tongeren heeft veel vaste en trouwe klanten die hier graag weerkeren. Maar ook toevallige passanten zijn enthousiast over de gezellige sfeer, het lekker eten in de bistro en de vlotte en klantvriendelijke bediening. Hebt u nog vragen? Of wil u een tafel reserveren? Neem dan zeker contact op. Of beter nog, spring gewoon even binnen. Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwelkomen!

MET FRIETJES A VOLONTÉ!!

Spare Ribs met friet!

Onze bekende spare-ribs met frietjes a volonté!! Iedere woensdag voor maar €20 p.p. inclusief aioli dip en salade. Tot woensdag!

0

Zend ons je bericht

Schrijf je review

Send us a message